JAN LOS AUTO'S  al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in AUDI-VW-PORSCHE

 

 

Jan Los Auto 's is al sinds jaar en dag een vast baken voor vele Audi liefhebbers. Jan Los: "We zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in dit merk. Naast het verkopen van occasions, verkopen we  gebruikte en nieuwe onderdelen voor de ur-quattro , rally auto's en de coupe s type 85 en 89  .

 

De formule

Voor onderhoud, reparaties en alles op het gebied van techniek heeft Jan Los Auto's een heel team vakkundige mensen om zich heen . We hebben de kennis, het gereedschap, de energie en de passie in huis om de auto’s van onze klanten in topconditie te houden. De nadruk ligt op de merken van de Audi,VW en Porsche groep, maar ook bezitters van andere merken zijn welkom. En natuurlijk auto’s van alle bouwjaren, van zo goed als nieuw tot klassiek.”

 

Occasions: van gewoon tot exclusief

We hebben ons gespecialiseerd op de A1 ,  A2 en A3 occasions . Door onze specialisatie hierin hebben we veel kennis opgedaan . Wat voordeel biedt in reparatie van storingen . Dat geld ook bij het na inbouwen van accessoires zoals cruise control , achteruitrijcamera, upgrade verlichting  en dat soort snufjes. Daarnaast zijn we erg thuis in de speciale Audi 's zoals de Ur quattro ,coupe ,cabrio , RS2 ,S2, S3, S4 S6 S8  Ook daarin hetzelfde verhaal , veel ervaring betekent een vlugge diagnose en soms een veel goedkopere oplossing . Ook in Tuning zijn we goed , dealer zijn van Hartog tuning betekent ook een goede back-up met ervaring en kennis voor het up-graden van je auto .

 

Volop vernieuwing dus, maar de pijlers waarop de reputatie van Jan Los Auto’s is gebouwd blijven onwrikbaar staan. Eerlijk advies, onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven, veel kennis en ervaring en een informele bedrijfscultuur. Jan Los: "Zo hebben we altijd gewerkt en zo zal het ook blijven. Het heeft zich vertaald in een trouwe, groeiende klantenkring en hopen dit nog jaren voort te zetten.  

 

 

 

                         Jan Los Auto’s  onderhoud en reparatie

                             Stegerensallee 1A   7701 PJ DEDEMSVAART  06- 53 95 67 37

Openingstijden:

ma - vr 07:30 - 17:30 uur
za 07:30 - 16:00 uur